Saponia
Saponia
Tradicija kvalitete i inovacija

Saponia je jedan  od  vodećih  proizvođača deterdženata i sredstava za čišćenje te toaletno kozmetičkih proizvoda u regiji. Današnje uspješno poslovanje rezultat je spoja tradicije duge više od 120 godina i suvremenih spoznaja u kemijskoj tehnologiji, poslovnoj organizaciji i marketingu. Prijelomna godina za prosperitet Saponije bila je 1998. godina kada je tvrtka uspješno privatizirana, a većinski vlasnik postao je g. Mirko Grbešić i tvrtka Mepas iz Širokog Brijega. S novom poslovnom strategijom stvoreni su preduvjeti kontinuiranog rasta te jačanja tržišnih pozicija.

Danas Saponia ima široki krug vjernih potrošača  te gotovo da nema domaćinstva  koje ne koristi neke od njenih proizvoda . Misija Saponije je svakodnevno unapređenje življenja razvijanjem kulture čistoće i zdravlja kao životnog stila. Snaga Saponije su njeni brandovi - Faks helizim, Bioaktiv,Rubel, Ornel, Nila, Arf, Likvi , Kalodont  i drugi. Oni su rezultat  znanja, inovativnosti, praćenja  znanstvenih dostignuća i suvremene tehnologije.  Iza prepoznatljive kvalitete stoji tim stručnjaka znanstveno-istraživačkog Instituta Saponije koji su predani cilju da udovolje potrebama širokog kruga potrošača. A  potrošači su, svojom odlukom o kupnji,  doveli Saponiju kod većine kategorija u sam vrh po tržišnim učešćima, a kod nekih i do liderskih pozicija.

Foto galerija

Kako do nas

U sastavu Mepas grupe su renomirane hrvatske tvrtke iz kemijske industrije, industrije konditora i pića te opskrbe tehničkim robama, a u Bosni i Hercegovini veliki trgovački centar, hotel s pet zvjezdica, manji prodajni centar i proizvodni pogon metalnih konstrukcija.

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo