zgrada
Koestlin d.d.
Stogodišnja tradicija proizvodnje vrhunskih slastica

Koestlin je tvornica sa gotovo stogodišnjom tradicijom proizvodnje vrhunskih slastica. Osnovana je davne 1905. godine i od tada je prošla put od male manufakturne radionice peciva do velikog industrijskog proizvođača keksa i vafla poznatog i priznatog u mnogim zemljama svijeta. Osnivač tvornice je Dragutin Wolf čije je ime tvornica nosila do 1932. godine.

U ožujku 2002 godine većinski vlasnik postaje tvrtka Mepas iz Širokog Brijega, BiH.

Koestlin tvornica proizvodi kekse, čajna peciva, punjena čajna peciva, čajna pecivo s čokoladom kremnim preljevom, vafle i oblatne sa čokoladom kremnim preljevom, slane štapiće, punjene slane štapiće i ekstrudirane proizvode poput flipsa. Proizvodnja se odvija na deset tehnoloških proizvodnih linija instaliranih kapaciteta 19.000 tona godišnje, ostvarive u tri radne smjene.

Danas Koestlin tvornica keksa i vafla zapošljava cca 470 zaposlenika. Posebna pažnja je posvećena kvaliteti radne snage, tako da je zaposlenik u proizvodnji stručna radna snaga obrazovana u Koestlin tvornici u skladu s tradicijom od sto godina iskustva i unutar okvira konditorskih škola u Bjelovaru. Pored stalnog preispitivanja tržišta, razvoja novih proizvoda sa stalnom brigom o kvaliteti i tradiciji, Koestlin će nastaviti raditi na poboljšanju kvalitete života pojedinca i okoliša u cjelini.

Foto galerija

Kako do nas

U sastavu Mepas grupe su renomirane hrvatske tvrtke iz kemijske industrije, industrije konditora i pića te opskrbe tehničkim robama, a u Bosni i Hercegovini veliki trgovački centar, hotel s pet zvjezdica, manji prodajni centar i proizvodni pogon metalnih konstrukcija.

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo