Kandit
Kandit - kreator savršenih okusa

Kandit je poznata konditorska tvrtka sa dugom tradicijom proizvodnje. Iskustvo koje se godinama stjecalo, te odgovornost s kojom se pristupa poslu rezultirali su današnjim Kanditom koji svoje potrošače redovito obraduje novim proizvodima. U nemilosrdnoj tržišnoj utakmici, konkurentnost Kandita postiže se jedino stalnom brigom o svakom segmentu poslovanja, praćenjem i analizom vlastitog rada te osluškivanjem tržišnih vibracija.

Sustavan rad na zadovoljstvu potrošača

Kandit d.o.o. sustavno radi na zadovoljavanju potreba i želja potrošača uz osiguranje visoke kvalitete svojih proizvoda, ostvarivanju poticajne radne sredine svojih zaposlenika i primjerene dobiti svojih dioničara.

Kroz svoju povijest, Kandit je imao širok asortiman proizvoda koji se prilagođavao željama i potrebama potrošača, dok su neki postali konstanta i sinonim imena, kvalitete i okusa Kandit, poput bombona Mentol zeleni, Kandit Dessert Chef proizvoda, Kandi čokolada i Rum pločica. U najnovije vrijeme, lansiranje novih proizvoda ispisuje još jednu uspješnu stranicu Kanditove antologije.

Foto galerija

Kako do nas

U sastavu Mepas grupe su renomirane hrvatske tvrtke iz kemijske industrije, industrije konditora i pića te opskrbe tehničkim robama, a u Bosni i Hercegovini veliki trgovački centar, hotel s pet zvjezdica, manji prodajni centar i proizvodni pogon metalnih konstrukcija.

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo