Brodomerkur
Brodomerkur
Specijalizacija u servisiranju i opskrbi

Brodomerkur je prepoznatljiv po specijalizaciji u servisiranju i opskrbi tehničkim robama industrije, ali i široke potrošnje. Brodograđevna industrija, elektroprivreda, vodoprivreda, montažeri, građevinari... njegovi su dugogodišnji poslovni partneri.

Brodomerkur svoje poslovanje širi i na inženjering poslove pa sudjeluje u velikim investicijskim poslovima u zemlji.

Maloprodajni kapaciteti

Brodomerkur ima razgranatu maloprodajnu mrežu koja se prostire na ukupno 33.310 četvornih metara. Među maloprodajnim objektima ističu se dva trgovinska centra na rubnim prilazima Splitu. Brodomerkurove trgovine najvećim dijelom pokrivaju Dalmaciju , ali sustavom franšizinga šire se na hrvatsko tržište.

Skladišni kapaciteti

Brodomerkur raspolaže sa 155. 767 četvornih metara suvremeno opremljenih skladišnih kapaciteta, voznim parkom i opremom.

Standard kvalitete ISO 9001 i 14001

Brodomerkur  je prva tvrtka u Dalmaciji koja je za područje trgovine i usluga dobila certifikat ISO 9001. Certificirana je od nezavisne tvrtke BVQI No: 48704 od 26. lipnja 1998. godine. Po istoj normi obavljena je recertifikacija 8. studenog 2006.godine. Dobiven je i cerifikat 14001:2004, certifikacija je obavljena 13. ožujka 2009.godine.
 
Unapređenje poslovanja provodi se stalno, a posebna se briga posvećuje:

  • Kvaliteti obavljenih usluga, odnosno zadovoljstvu kupaca.
  • Unapređenju organizacijske strukture te stalnom poboljšanju kadrovske strukture.

Foto galerija

Kako do nas

U sastavu Mepas grupe su renomirane hrvatske tvrtke iz kemijske industrije, industrije konditora i pića te opskrbe tehničkim robama, a u Bosni i Hercegovini veliki trgovački centar, hotel s pet zvjezdica, manji prodajni centar i proizvodni pogon metalnih konstrukcija.

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo