Maraska d.d. iz Zadra je hrvatska tvrtka koja ima bogatu i slavnu tradiciju u proizvodnji likera. Uz tradicionalnu proizvodnju i prodaju alkoholnih pića, Maraska proizvodi i bogati asortiman bezalkoholnih pića raznih vrsta i okusa.

Među bogatom i raznolikom paletom Maraskinih proizvoda ističu se proizvodi na bazi autohtone višnje Maraske : voćni sirup Amarena, sirup Amarena Premium i nektar Maraška, te proizvodi iz asortimana jakih alkoholnih pića : likeri Maraschino, Cherry Brandy, Cherrica, Orahovac tzv. Maraska specijaliteti.

Maraska

Jaka alkoholna pića

Maraska je prepoznatljiva po dugoj tradiciji u proizvodnji vrhunskih likera. Dovoljno je spomenuti Maraschino, originalni zadarski liker priznat diljem svijeta ili specijalitet Maraske Cherry brandy jedan od najomiljenijih likera u svijetu.

Jaka alkoholna pića

Maraska

Bezalkoholna pića

Maraska se može pohvaliti širokim izborom bezalkoholnih pića u različitim pakiranjima. Kvalitetom i prepoznatljivošću  ističu se proizvodi napravljeni od autohtone višnje maraske od kojih se mogu izdvojiti Amarena Premium, najkvalitetniji voćni sirup na tržištu te nektar Amarena omiljeni nektar među potrošačima.

Bezalkoholna pića

Ostali brendovi

U sastavu Mepas grupe su renomirane hrvatske tvrtke iz kemijske industrije, industrije konditora i pića te opskrbe tehničkim robama, a u Bosni i Hercegovini veliki trgovački centar, hotel s pet zvjezdica, manji prodajni centar i proizvodni pogon metalnih konstrukcija.

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo