DoOra brend stvoren je kako bi se zadovoljile potrebe i najzahtjevnijih potrošača.

Zimnica pod ovim brendom spravljena je prema tradicionalnoj recepturi, te se odlikuje izvornošću i prepoznatljivošću. Spoj tradicije i vrhunske tehnologije omogućava zadržavanje visoke razine kvalitete proizvoda, te očuvanje prirodnih vrijednosti voća i povrća.

Pod brendom DoOra možete pronaći širok asortiman pasteriziranog voća i povrća, te uživati u zanosnim okusima džemova i kompota, te ukusnoj cikli, krastavcu, ajvaru, paprici i feferonu.

Pasterizirano voće i povrće

Zimnica sezonsko voće i povrće pretvara u siguran i ukusan proizvod koji je dostupan tijekom cijele godine i ima širok raspon upotrebe, a osigurava iste nutritivne vrijednosti kao i svježe voće i povrće.

Pasterizirano voće i povrće

Džemovi, pekmezi i voćni namazi

Zdrave i ukusne voćne delicije dostupne tijekom cijele godine koje možete koristiti kao samostalan obrok ili kao dodatak mnogim jelima.

Džemovi, pekmezi i voćni namazi

Ostali brendovi

U sastavu Mepas grupe su renomirane hrvatske tvrtke iz kemijske industrije, industrije konditora i pića te opskrbe tehničkim robama, a u Bosni i Hercegovini veliki trgovački centar, hotel s pet zvjezdica, manji prodajni centar i proizvodni pogon metalnih konstrukcija.

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo